Support

Lorem ipsum dolor sit amet:

24h / 365days

We offer support for our customers

Mon - Fri 8:00am - 5:00pm (GMT +1)

Get in touch

Cybersteel Inc.
376-293 City Road, Suite 600
San Francisco, CA 94102

Have any questions?
+44 1234 567 890

Drop us a line
info@yourdomain.com

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec.

TOTALOPLEVELSE HOS "MbyS Coiffure"

Hos MbyS handler det om dig!

I tæt dialog med dig får vi det bedste frem omkring din personlighed - en god klipning, en flot farvning og en plejende kur, der giver håret glans og et smukt, velplejet look.

Hos os har vi følgende behandlinger…

Klipning
Vi udfører en klipning, som passer til dig - dit udtryk, din hårstruktur, samt dit ansigt. Vi er vandt til at klippe mange forskellige hårstrukturer, både glat og krøllet.

Farvning
Vi vægter en flot farve meget højt, og arbejder med flere typer farver, hvorved vi kan tilrettelægge en farve skræddersyet til lige netop dig.

Reflekser
Reflekser giver et lækkert spil til håret, fra bund til spids. Ved reflekser er det muligt at lysne håret på en naturlig udsèende måde, uanset hårlængde

Toning
En toning kan bookes I forbindelse med en lysningsbehandling. Denne har til formål at korrigere eventuelle uønskede gyldne toner i håret, eller give håret en helt ny nuance.

Balayage
Balayage er en farve teknik, hvorved man bevarer en naturlig overgang til bunden, og lysere ude i længderne af håret. Teknikken giver et solkysset look i håret.

Babylights
Babylights, er rigtig mange reflekser, som ligger tættere end almindelige reflekser, og giver derved et lysere resultat fra bund til spids.

Permanent
Permanent er den klassiske behandling, hvor vi laver krøller, for øget volumen, struktur. En permanent kan laves på mange måder, og laves skræddersyet til dig og dit hår

Keratin udglatning
Keratin udglatning er en permanent glattende behandling, som ved hjælp af naturlige ingredienser og en omhyggelig proces, giver et langtidsholdbart glat hår.

Kurbehandling
Vi udbyder et væld af kurbehandlinger, til ethvert hår og behov. Vi har alt fra intensiv kur, til luksuskur med hovedbundsmassage. En kurbehandling er både god for hår og sind.

Bryn og vipper mm.
Vi farver både vipper og bryn. Vi går op i at skabe et harmonisk ansigt, med den rette farve og form. Vi retter brynene med pincet og voks.

Opsætning
Om du skal konfirmeres, giftes, være gæst eller bare skal se lækker ud til et arrangement, så styler vi gerne dit hår. Vi laver alt fra klassiske opsætninger til mere kreative opsætninger.

Make-up
Til makeuppen bruger vi mineralske produkter, som sikrer et naturligt look, og en lang holdbarhed.

Børneklip
Børn er mere end velkomne, vi har fokus på at lave en frisure, som er både smart, og praktisk!

 

BOOK TID

Copyright © 2024. M by S Coiffure · Udeblivelsespolitik

Webdesign af www.reklamehuset.dk

Hjemmesiden bruger cookies. 

Cookie- og privatlivspolitik